Sarmalute a la Dana

de danielaR in Mancaruri cu carne, 30 Iul 2014 | 3079 vizualizari

 

totdeauna cand fac o mancare imi place sa o schimb,sa o personalizez..deci am facut sarmalute cu ce mi-a venit prin cap.incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr orez
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 piept de pui
  • o conserva de ciuperci
  • 1 praz mai mic
  • 4 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • frunze de varza si hrean
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute a la Dana:

Pieptul de pui il dam la robot apoi pe rand legumele.ceapa,prazul,ciupercile,morcovul.

Adaugam bulionul,sare,piper si ulei

Amestecam ingredientele si incepem sa rulam sarmalutele

Eu am avut foile de varza si hrean gata pregatite si a fost usor..

Am pus in oala.Am pus apa cat sa acopere sarmalele,am dat folie de aluminiu si am pus la fiert in cuptor

Am fiert cam 120 minute la cuptor

Mi-au iesit atat de bune......le-am servit cu piftelute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute a la Dana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 08:49

Covridog cu aluat de casa - Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

pe 09.01 la 15:31

Chifteluțe cu sos de maioneză și ceapă - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.01 la 10:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de curcan şi porc în frunză de viţă