Sarmale in frunze de vita-de-vie

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 1 Aug 2011 | 5954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 100 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • patrunjel
  • frunze vita-de-vie
  • 2 feli de sunca
  • 1 crenguta cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in frunze de vita-de-vie:

Curatam ceapa si o calim putin,adaugam morcovul dat prin razatoare,pasta de tomate si lasam sa se caleasca.Spalam orezul si il lasam sa se scurga bine.Amestecam orezul,carnea,ceapa,ouale,faina,cimbrul,mararul,patrunjelul tocat.Potrivim de sare si de piper.Frunzele de vita-de-vie le spalam,dupa care le oparim putin si le stoarcem de apa.Adaugam apa amestecata cu sare si putin suc de rosii in oala cat sa le cuprinda,dam oala la cuptor si apoi  pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in frunze de vita-de-vie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

marcela1979 1

02.08.2011, 09:37

bune rau vin la o portie

aziz 1

02.08.2011, 17:10

si eu am facut si am ramas doar cu fotografiile din mom prepararii

brunetica 1

16.11.2011, 15:25

Un ardei iute si mamaliguta iamiami vreau si eu o sarmaluta, arata fenomenale si apetisante

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]