Sarmale cu pasat

de nico_nico in Porc, 11 Mai 2018 | 3299 vizualizari

 

Sunt mai bune si au un gust deosebit daca le punem in cuptor intr-o oala de lut.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 200 gr sunca afumata
  • 2 pumni de jumari
  • 200 gr pasat
  • 2 cepe mai mici
  • 2 varze acre
  • marar 
  • cimbru
  • 3 linguri pasta de ardei (pus in borcan din rosii, ceapa si ardei rosu)
  • sare 
  • piper
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pasat:

Varza se desface in frunze si se lasa la desarat in cateva ape reci.

Carnea se toaca, jumarile si sunca se taie cubulete. Ceapa se curata, se taie cubulete mici si se caleste putin. Pasatul se spala in cateva ape.

Intr-un castron amestecam carnea, sunca, jumarile, pisatul, mararul, pasta de ardei  si condimentele.Frunzele de varza se curata de cotoare, umplem frunzele cu compozitia de mai sus si le asezam intr-o oala in forma rotunda. In mijlocul oalei, daca vrem, putem pune costita de porc sau un ciolan afumat (sunca afumata taiata felii).

Se lasa la fiert la foc mic, cam o ora si jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura pomana porcului