Sarmale cu ciuperci

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 27 Ian 2013 | 3516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • marar
  • 200 g orez
  • cca 1 kg ciuperci
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu ciuperci:

Ceapa o tocam si o calim in putin ulei,adaugam morcovul dat prin razatoare,ardeiul tocat,ciupercile curatate si tocate marunt(eu le-am dat prin robot). Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam pasta de tomate,1 cana de apa si orezul(spalat si scurs bine).

Potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba cateva clocote. Lasam sa se raceasca dupa care adaugam mararul si cimbrul uscat si omogenizam. Intre timp pregatim frunzele de varza.

Infasuram sarmalele si le asezam in oala,adaugam putina apa amestecata cu 1 lingura de pasta de tomate si cca 100 ml ulei.

Dam oala la cuptor la foc mic spre mediu .Testam cand sunt fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]