Saratele cu telemea

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2012 | 20214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 250 g faina
  • 250 g margarina
  • 250 g telemea (de oaie sau de vaca)
  • Uns deasupra :
  • 1 galbenus
  • seminte de susan
  • chimen
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea:

Mod de preparare : 
Framantam cele 3 ingrediente, apoi dam la frigider aluatul obtinut, pentru 40 minute.
Cu ajutorul unui sucitor de lemn, intindem aluatul pe masa de lucru, il taiem sub forma de betigase si ungem cu galbenus de ou (eu am amestecat galbenusul de ou cu 2 linguri de lapte), apoi presaram seminte de susan, mac sau chimen. Fiecare ce doreste.

Asezam saratelele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 15 minute, adica pana se rumenesc putin.

Reteta aceasta o am din caietul cu retete al mamei mele. Este excelent de buna si se face si fooarte repede. Va poftesc sa o incercati si va astept cu impresii !  :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]