Saratele cu cascaval

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2012 | 41816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina
  • 250 g unt moale
  • 200 g cascaval ras
  • 1 lgt sare
  • 2 oua
  • 1 albus
  • 50 ml lapte
  • Uns deasupra :
  • 1 galbenus
  • 50 g cascaval  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval:

Cernem faina intr-un bol, facem o scobitura si adaugam cele 2 oua, sarea, albusul de ou, laptele si untul moale taiat bucatele . Framantam putin , apoi adaugam cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici si framantam mai departe pentru omogenizare.

Aluatul obtinut il dam la rece pentru 15 minute, apoi il impartim in 2 si intindem 2 foi; fiecare foaie o taiem dreptunghiuri sau diferite forme. Dupa ce am taiat dreptunghiurile, le ungem cu galbenus de ou ( cu ajutorul unei pensule de silicon ) si apoi radem cascaval ; le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumenesc.

Spor la preparat ! :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza