Saratele cu branza si cascaval

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2017 | 6398 vizualizari

 

Mi-ati facut pofta cu saratelele, atunci dupa Revelion, asa ca le-am executat si eu ca prea bune-s.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1/2 lingurita de sare
  • 100 g unt moale
  • 50 g untura solida
  • 100 g smantana
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g cascaval afumat Delaco
  • faina cat cuprinde (300 - 400 g)
  • un galbenus + o lingura lapte pentru uns
  • seminte de susan
  • seminte de mac
  • seminte de floarea-soarelui
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza si cascaval:

Intr-un castron, se pun oul, sarea, untul, untura si smantana. Se adauga branza si cascavalul date pe razatoarea mare si putina faina. Se amesteca totul, adaugand faina treptat, pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se formeaza o bila care se introduce la frigider pentru 30 de minute.

Dupa trecerea acestui interval de timp, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Aluatul se intinde cu ajutorul unui sucitor, pe masa de lucru unsa cu ulei si se taie fasii late de 1-1,5 cm si lungi de 7-10 cm. Se transfera fasiile pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus amestecat cu lapte si se presara seminte peste ele. Se introduce tava la cuptor pana cand se rumenesc frumos. Se procedeaza la fel pana cand se termina tot aluatul. Au iesit doua tavi de saratele cu branza si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie