Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 21663 vizualizari

 

bune de rontait la orice ora....

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Ceva Fin cu smantana
  • 1 pachet margarina
  • 200 gr branza de burduf
  • faina cat cuprinde (cca 600 gr)
  • 1 ou
  • 1 pachetel de drojdie
  • sare dupa gust
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin:

Margarina scoasa din frigider se da pe razatoarea cu ochiuri mari (ideea e sa nu se topeasca in timpul framantarii). Se amesteca cu branza de burduf si crema de branza Ceva Fin (in care am zdrobit drojdia cu furculita). Se adauga faina, obtinem un aluat elastic.

Il intindem pe masa de lucru infainata.

Decupam saratelele dupa forma dorita cu pintenul.

Ungem cu ou batut si presaram sare (daca mai e nevoie) si chimen.

Asezam saratelele in tava pe hartie de copt.

Dam la cuptor la temperatura moderata pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu foietaj, jambon si branza