Oua umplute cu ton

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2013 | 10025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 conserva ton (in suc propriu)
  • 1 castravete murat
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura maioneza
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Fierbem ouale in apa cu sare. Dupa ce sau mai racit le taiem in doua, galbenusul il punem separat.

Facem o compozitie pentru umplutura din: galbenus de oua (pisat), ton (scurs de zeama), castravete murat tocat si strors de zeama, o lingura de maioneza, ceapa rosie tocata marunt sare si piper dupa gust. Umplem jumatatile de oua cu aceasta compozitie. Ornam cu bucatele de castravete murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini mozzarella pane