Saratele

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2010 | 10354 vizualizari

 

Am vazut reteta la Lily_Musat , am injumatatit cantitatile, am mai adaugat ceva in plus si au iesit niste saratele delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 125 g branza sarata
  • 75 ml ulei
  • 100 ml apa calda
  • 250 g faina
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • boia dulce
  • chimen
  • un varf de lingurita de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Am pus toate ingredientele la masina de paine si am selectat programul de framantare si dospire.

Cand a fost gata l+am impartit in bilute potrivite, apoi le-am copt la aparatul de vafe pana s-au rumenit (neuns in prealabil).

TIPS-URI

1

Daca vreti sa iasa nu foarte crocante, puteti adauga un varf de cutit de bicarbonat de amoniu in compozitie.

2

Eu am avut o telemea de vaca nu prea sarata, de aceea am mai completat cu sare. Dar de exemplu in cazul branzei de oi care e mai sarata, nu mai e nevoie de sare suplimentar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

madi_marin 1

12.02.2010, 09:41

Fetelor...ma bucur ca va plac. nici aparatul nu e scump. eu l-am comandat la Quelle....

Miha 1

12.02.2010, 10:14

Mai exista Quelle? Auzisem ca-s pe cale de faliment. Si eu tot de la ei am luat aparatul, acu vreo 2 ani. Maiiii...cred ca mai bine fac covrigei.

madi_marin 1

12.02.2010, 13:37

mai exista Quelle...eu anul trecut mi-am luat aparatul...... buni si covrigeii....

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu branza