Saramura de stiuca

de nadea68 in Peste, 14 Oct 2013 | 5894 vizualizari

 

Fiind crescuta pe malul dunarii,pestele nu pote sa lipseasca din meniul meu..mai ales cel de dunare :)

 

INGREDIENTE

  • 7 stiuculite
  • 2-3 capatani de usturoi
  • frunza dafin
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ardei iute
  • un pic ulei
  • 200-300 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de stiuca:

Preparam pestele.Se taie ,se curata de maruntaie,se spala.

Stiuculitele fiind mici le-am preparat intregi.

Se dau cu sare si se prajesc  pe ambele parti.

Intr-o oala fierbem apa cu piper,dafin,cimbru.

Pestele il asezam intr-o tavita.Deasupra punem usturoiul taiat felii si ardeiul iute.

 Adaugam la peste si apa ferbinte dupa care acoperim si lasam sa dea in clocot o data.

Lasam acoperita tava 2/3 minute.

Se serveste saramura calda cu mamaliga :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de stiuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Saramura de caras