Saramura de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

de madi_marin in Oaie, 16 Apr 2016 | 4155 vizualizari

 

Ultima reţetă din cele cinci pregătite cu ajutorul  aparatului de vidare FoodSaver si a caserolei pentru marinare FoodSaver este una….mai neobişnuită. M-am gândit că daca există saramură de peşte sau pui, de ce n-ar exista şi saramură de miel, pentru că această carne este delicioasă pregătită la grătar. Sper să vă placă!

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete de miel
  • 1 ardei iute
  • 2 ardei kapia
  • usturoi
  • leurdă
  • condimente pentru miel
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver:

Spălăm carnea şi o ştergem.

O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale.

O aşezăm în caserola de vidare, adăugăm leurdă tocată şi usturoi, apoi o ceaşcă de apă şi vidam.

Dăm la rece pentru 30 de minute.

Frigem cotletele pe grătarul încins.

Separat punem la fiert 1 l de apă cu sare, piper, codimente speciale, usturoi şi leurdă, după care adăugăm roşii, ardei kapia şi ardei iute toate coapte pe plită şi tocate.

Dăm în câteva clocote.

Carnea friptă se scoate într-un castron şi peste ea se toarnă saramura pregătită anterior.

Lăsăm 10 minute să se pătrundă gusturile, apoi se poate servi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

18.04.2016, 20:30

Cred ca e tare buna!

laura_n 1

19.04.2016, 10:27

Bravoo, Maducule! Interesanta ideea si perfect argumentata!

madi_marin 1

19.04.2016, 11:56

fetele....multumesc va imbratisez cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de berbec la tavă