Saramura de macrou

de Oana in Peste, 12 Oct 2010 | 9725 vizualizari

 

Absolut delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou
  • 2 rosii
  • 2 ardei capia mari
  • patrunjel si marr verde tocat fin
  • o ceapa de apa mica
  • 5 catei de usturoi
  • un ardei iute
  • o cana de supa de pui sau apa calduta
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3-4 linguri otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de macrou:

Pestele se curata si se taie bucati, apoi se pune pe gratar impreuna cu rosiile. Se poate pune si ardeiul sau se coace pe plita, eu il aveam deja copt. Se scoate pestele si se pastreaza la cald. Intr-un castron se maruntesc rosiile coapte, ardeiul copt se taie fasii de 2 cm, ceapa se taie solzisori, ardeiul iute se taie rondele subtiri, usturoiul se zdrobeste si se amesteca toate cu verdeata. Se adauga supa calda sau apa, se potriveste gustul cu sare, piper, otet si ulei. Se pune pestele deasupra si se lasa acoperit 20 de minute. Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de macrou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]