PASTRAV "IMBRACAT"IN BACON

de Bucataras Medi in Peste, 2 Sep 2012 | 4403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de pastrav
  • 20 de felii de bacon feliate subtire
  • 3-4 catei de usturoiz
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • marar verde
  • .sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASTRAV "IMBRACAT"IN BACON:

"Confectionam" o maioneza de usturoi din usturoiul zdrobit peste care adaugam putina sare ,apoi ulei de masline si zeama de lamaie.Amestecam bine pentru o buna omogenizare si potrivim de sare si piper.
Pestele curatat,spalat si scurs il ungem bine,bine atat la exterior cat si pe interior cu acest amestec."Imbracam" fiecare bucata de peste cu felii de bacon de la cap pana la coada(eu am folosit cate 5 felii de bacon pentru fiecare bucata de peste in parte).Asezam bucatile de peste pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor la foc potrivit.Tinem pana cand pestele este bine facut iar baconul frumos rumenit.
Am servit alaturi de o garnitura cu 2 feluri de cartofi.............cartofi aurii si cartofi la cuptor.Asezonam cu marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "PASTRAV "IMBRACAT"IN BACON" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Sim0na 1

03.09.2012, 10:37

Asa ceva nu pot refuza!!! As manca peste si la micul dejun

RoXx 1

04.09.2012, 19:26

Arata grozav .Pastravul este extraordinar am sa pun in practica reteta ta

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:29

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plachie de pastrav