Sangria

de Simo in Bauturi, 15 Apr 2009 | 6744 vizualizari

 

O bautura traditionala spaniola, care se bea pe ritm de Flamenco! Se poate asorta cel mai bine la preparatele din peste si din pui, daca folositi vin alb, sau vita, miel si porc, daca folositi vin rosu.

 

INGREDIENTE

2 l vin rosu, 8 linguri zahar, 3 lamai, 4 portocale, 2 pere, 1 baton scortisoara, 1/4 apa minerala, 50 ml coniac, cuburi de gheata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sangria:

Pui vinul impreuna cu coniacul intr-un recipient. Adaugi zaharul, perele, lamaile si portocalele taiate felii impreuna cu batonul de scortisoara.

Dai recipientul la frigider pentru 4 ore. Se strecoara-daca vrei, dar se pot lasa si fructele in bautura. Pui apa minerala inainte sa servesti bautura si adaugi cateva cuburi de gheata. Poti decora cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sangria" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

fluturas 1

22.12.2009, 12:41

eu am baut Sangria altfel preparata,tequila,vin (rosu sau alb) si fructe de sezon..habar n-aveam ca se face altfel!

adry88 1

19.05.2011, 16:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Smoothie de grapefruit, portocala si mar