Sandwich mozaic

de simsim82 in Sandvisuri, 18 Feb 2014 | 6349 vizualizari

 

Am gasit reteta asta intr-o carte de bucate de prin anii '60... La noi in familie a avut maaaare succes!

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela sau bagheta
  • 100 g unt
  • 100 g branza moale - tip Almette sau Philadelphia
  • 2 oua fierte - rascoapte
  • 100 g salam
  • 1 lingurita mustar
  • 2 lingurite gogosar
  • 2 lingurite ardei verde
  • 10 masline
  • 2 linguri pesmet sau miezul de la franzela/bagheta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich mozaic:

Este mai simplu decat va imaginati! Intai tocati marunt salamul, ouale, ardeiul (gogosar si verde) si maslinele, apoi amestecati-le cu untul batut spuma, branza si mustarul. Franzela/bagheta se taie in doua si se scoate miezul. Daca painea e mai veche sau pur si simplu miezul este sfaramicios, se adauga in compozitia de mai sus.

Dar daca miezul este moale si se transforma in cocoloase in momentul in care vreti sa-l sfaramati, inlocuiti-l cu pesmet. Jumatatile de paine se umplu cu amestecul pregatit si se indeasa bine cu lingura,sa fie cat mai compact. "Capacele" sunt chiar miezul pe care nu l-am adaugat in compozitie pentru ca era foarte "elastic".

Se lasa la frigider circa 3 ore, apoi se taie felii si se mananca cu pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis vertical cu dracila,fistic si cascaval marinat in otet balsamic de zmeura