Sandvis cu pasta de naut si sunca Serrano

de katty in Sandvisuri, 7 Iul 2017 | 3906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr naut din conserva
  • 1 avocado
  • sare
  • piper macinat
  • zeama de lamaie
  • 70 ml ulei de masline
  • sunca Serrano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu pasta de naut si sunca Serrano:

Intr-un vas, mixam nautul scurs, cu pulpa fructului de avocado, sare, piper, zeama de lamaie si uleiul de masline, pe care le pastram la rece, pentru 10 minute sau pana in momentul servirii.
Pe felii de paine prajita, punem pasta formata, asezam deasupra cate o felie de sunca, presaram putin piper proaspat macinat, stropim cu ulei de masline.

Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu pasta de naut si sunca Serrano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:32

Mini Pavlova cu frisca si fructe de padure - Desert simplu, rafinat si elegant

pe 30.04 la 11:58

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 30.04 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco