Salsa alla pizzaiola

de - Andreea - in Pt. paste, 27 Aug 2013 | 5924 vizualizari

 

Numai buna ptr paste :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii
  • 4 linguri ulei masline
  • 20 gr patrunjel
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita oregano uscat
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salsa alla pizzaiola:

Rosiile se spala,se rup coditele si se fierb in apa pentru circa 30 secunde.Se scot,se da coaja jos,se inlatura semintele,iar pulpa se toaca marunt.

Patrunjelul se spala sub jet de apa rece.Se scutura de apa si se toaca marunt.

Usturoiul se curata de coaja si se preseaza cu palma mainii.

Intr-o tigaie calim usturoiul in uleiul de masline pentru 2 minute la foc mic.Se adauga rosiile,oregano,cimbru,sare,piper si se gateste in continuare pentru 8 minute.Amestecam din cand in cand cu ajutorul unei linguri de lemn.

Se elimina usturoiul si adaugam patrunjelul amestecand totul bine. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa alla pizzaiola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos de rosii italian