Sos beschamel

de Oana in Pt. paste, 27 Feb 2010 | 7219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 40 g unt
  • 40 g faina
  • o ceapa mica
  • 1/2 l lapte rece
  • sare
  • piper alb
  • nucsoara
  • 2 linguri parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos beschamel:

Ceapa se curata si se taie cubulete. Untul se topeste intr-o craticioara, apoi se adauga ceapa si se lasa putin la inmuiat. Se adauga faina, se amesteca cu un tel, apoi se adauga laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase. Se adauga sare, piper si nucsoara, iar la final parmezanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos beschamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

gospodinadecriza 1

28.02.2010, 00:55

Si eu am din bucatele si magazinele!
Semnez:GDC!

Sylvia 1

01.04.2010, 18:42

Excelent arata si e interesanta reteta

Oana 1

01.04.2010, 19:50

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]