Saleuri din faina mixta cu chimen si cascaval

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2012 | 4451 vizualizari

COMENTARII (35)

T I M E A 1

25.10.2012, 19:02

Sufletista

T I M E A 1

25.10.2012, 19:05

Rocsi eu am reteta de la mama mea, fara branza in aluat. Ea si pe cine mai stiu eu de pe acasa, asa fac si eventual pun cascaval deasupra. Eu de curand am vazut ca sunt retete cu branza in aluat . Iti trimit si tie o tava sa vedem cu ce mai raman

RuxyRux 1

25.10.2012, 19:50

Eu nu te refuz!!!

T I M E A 1

25.10.2012, 22:59

Ruxy

marcela1979 1

26.10.2012, 07:50

vreau si eu cateva

T I M E A 1

26.10.2012, 08:41

carla cu drag

_Alina_ 1

26.10.2012, 08:54

hop si eu la un saleu

T I M E A 1

26.10.2012, 10:45

Hai si tu Rhapsody

Toamna07 1

01.11.2012, 11:00

Nu refuz ca arata "bini di tat"!

T I M E A 1

01.11.2012, 11:13

Toamna sunt bune, bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de legume si kaizer