Salau prajit

de Sim0na in Salau, 8 Dec 2012 | 15659 vizualizari

 

Nu-i chiar o reteta... am vrut doar sa va fac pofta :))

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati salau de cca 500 g / buc
  • malai
  • sare
  • ptr mujdei: usturoi, ulei, sare, apa
  • ptr mamaliga: apa, sare, ulei, malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau prajit:

Salau l-am curatat (cea mai grea parte.. care s-a lasat cu "sechele", salaul avand niste innotatoare foarte ascutite), l-am spalat in mai multe ape, l-am transat si i-am dat putina sare gronjoasa.

Dupa cca jumatate de ora, am spalat de sare si am dat bucatile de peste prin malai, apoi le-am pus la prajit pe ambele parti.

Aici trebuie sa recunosc ca am ajut ajutoare... iubitul meu a supravegheat cu mare interes pestele :)
Cand pestele estea fost gata prajit, am scos bucatile pe o bucata de servetel, pentru a elimina surplusul de ulei.

Cat pestele a stat la prajit, am facut mamaliga si mujdeiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

diaconta 1

08.12.2012, 22:23

aici imi vad de treaba ca parca vrea sa ma muste el pe mine )))

adry88 1

09.12.2012, 12:28

foarte bun

Cris2711 1

09.12.2012, 15:28

bun salaul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salau cu mustar si malai