Salata pentru iarna cu ardei iute -Gogosari in otet

de lili in Muraturi, 5 Aug 2010 | 16430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de legume taiate, adica ardei iute , ardei gras si ceapa
  • 1/2 l otet,
  •  350 g zahar, 
  • 1 lingura de sare, 
  • doua radacini de hrean ras 
  •  1 lingurita plina de salicilat
  • 1 lingurita de miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata pentru iarna cu ardei iute -Gogosari in otet:

Legumele se spala se usuca si se taie dupa preferinta.Se pun intr-un vas mare, peste care se adauga 1/2 l otet, 350 g zahar, 1 lingura de sare, doua radacini de hrean ras si 1 lingurita plina de salicilat. Se amesteca mereu timp de 2 zile pana zaharul este bine dizolvat. Se pun in borcane cu zeama care s-a format, iar pe deasupra punem 1 lingurita de miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata pentru iarna cu ardei iute -Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Corinuta 1

05.08.2010, 17:29

lili 1

05.08.2010, 20:49

Laly fac pachetul si il trimit...mercii Sidy.Lia, Corina
La noi ne place foarte mult

Ina 1

05.08.2010, 21:36

ce mozaic frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Masline verzi conservate in saramura si ulei de masline- specific tarilor arabe