Foarte satioasa, extrem de buna, noua ne place mult!
Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, apoi se scot si se lasa la racit. Ouale se fierb 4-5 minute, apoi se pun in apa rece, se racesc si se curata de coaja. Maslinelor li se scot samburii si se taie rondele. Pestele se curata de oase si se rupe in bucati mici. Celelalte legume se spala bine, ceapa se curata si se taie solzisori, la fel si ardeiul gras. Castravetele se taie rondele.
Intr-un castron mare se pun cartofii reci, curatati si taiati cuburi maricele, apoi ouale taiate pe jumatate si apoi felii. Se adauga si restul ingredientelor. Uleiul se amesteca cu otetul, sare si piper si se toarna peste salata, impreuna cu sosul tartar sau maioneza. Se presara patrunjelul spalat si taiat fin si se amesteca salata cu grija. La final se presara cu coditele de chives taiate marunt.
Merge de minune cu paine prajita.