Salata mexicana cu pui

de Furnicuti in Salate, 11 Apr 2011 | 12700 vizualizari

 

O salata consistenta, foarte buna pentru pachetelul de pranz :)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • 1 cutie fasole rosie (de 400g)
  • 1 cutie ciuperci intregi (de 400g)
  • 1 cutie amestec mexican (sau 2 linguri porumb din conserva, 1 morcov fiert, 2 linguri mazare)
  • 5-6 cartofi micuti
  • jumatate conserva rosii in bulion
  • 2 linguri ulei masline
  • sare, piper, boia dulce sau picanta

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata mexicana cu pui:

Cartofii spalati bine ii fierbem in coaja. Ii lasam putin sa se raceasca, ii curatam, ii taiem cubulete si ii stropim cu putin ulei.

Pieptul de pui il tocam si il calim in uleiul incins, amestecand din cand in cand, pana cand este aproape facut. Condimentam cu sare, piper, boia si adaugam rosiile tocate marunt, impreuna cu bulionul. Mai lasam sa fiarba cateva minute, dupa care luam de pe foc.

Scurgem toate conservele, si amestecam ingredientele intr-un bol incapator. Daca mai e nevoie, mai condimentam salata si o servim cu patrunjel proaspat presarat pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata mexicana cu pui" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Salata picanta cu broccoli