Mai tineti minte pizzometrul? Ei, cu maioneza de la Univer am facut o salata in straturi, delicioasa.
Pieptul de pui se fierbe in apa sarata (puteti sa-l fierbeti cu niste legume si va alegeti astfel cu o supica ;) ); carnea fiarta se taie bucatele. Sfecla se coace, se decojeste, se da pe razatoarea mare. Ouale se fierb si se dau pe razatoare. Se rade si cascavalul, pe razatoarea mica.
Daca doriti preparati o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert. Eu am folosit-o pe cea de la Univer, pot sa spun ca am fost multumita de aceasta varianta.
Se presara sare, piper, dupa gust, peste carne, oua...
Se aseaza salata in straturi, intr-un vas yena, astfel: sfecla, maioneza, pui, maioneza, oua, maioneza, cascaval, maioneza... si iar, sfecla, maioneza... Pana se termina ingredientele.
Se decoreaza dupa preferinta, se tine putin la rece. Eu i-am pus un mot de cascaval ras.