O salată sățioasă, gustoasă, fără carne, doar cu aromă de pește :D Zmeișorii, n-au știut că există și urme de pește în acastă salată! Au savurat-o cu stoicism! ;) Tare bună a fost și în acesată variantă! ;) Spor și poftă bună!
Cartofii se fierb în coajă, în apă sărată cca. 20 de minute, la foc mediu, neacoperit. Apoi se scurg, se trec sub jet de apă rece.
Ouăle se fierb în coajă cca. 7 minute, ca să fie ferme la tăiere.
Cartofii și ouăle, trecute sub jet de apă rece, se curăță de coajă și se taie bucățele.
În amestecul de cartofi și ouă, se adaugă, ceapa tăiată rondele, măslinele, ardeiul kapia tăiat cubulețe, castraveții tăiați bucățele, ceapa murată, apoi se amestecă ușor până ce se înglobează toate ingredientele.
Se asezonează salata de sare, piper, ulei de măsline, pasta de măsline și puțin oțet, după gustul fiecăruia, amestecându-se ușor până ce se încorporează toate ingredientele.
Salata se servește după ce a fost ușor răcită la frigider!!!!
Spor și poftă bună!