Pentru ca ne-am hotarat sa mancam mai light, mi-a revenit sarcina sa prepar eu o salata, care sa tina loc de o masa, cum ar fi cina.
Si a iesit ceva bun care chiar a tinut de foame.
Si ca sa-mi usurez munca, m-am folosit de aparatul Salad Chef, cu care am tocat uniform toate ingredientele.
Se indeparteaza prima foaie de la varza, se taie varza in bucati mai mici atat cat sa incapa in spatiul de taiere al aparatului Salad Chef.
Rosiile se feliaza in patru si li se indeparteaza cotoarele.
Castravetii se taie in sferturi si ardeii in jumatati.
Toate ingredientele se adauga, pe rand, in spatiul de taiere al aparatului, folosind forma de taiere cu lamele multiple si se apasa cu putere capacul.
Se amesteca apoi ingredientele in vasul aparatului si se adauga mararul tocat.
Int-un vas, se amesteca putin ulei de masline cu zeama de la o lamaie, sare si piper si se toarna peste salata de vara.
Se agita vasul pentru a se asezona bine ingredientele cu dressingul, iar la final se adauga branza telemea, taiat tot in cuburi, cu ajutorul aparatului.
Este chiar buna aceasta salata, mai ales in zilele caniculare de vara.
Sper sa va placa si sa va fie de folos!