Salata de sfecla rosie si hrean

de MotanLaOale in Salate, 26 Oct 2011 | 9084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 sfecle rosii mai mici
  • 3 radacini hrean
  • otet
  • sare
  • zahar
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie si hrean:

Sfecla se spala bine si se baga la cuptor circa 2 ore pana se inmoaie (intra furculita usor in ea).

Sfecla se poate si fierbe dar este mai gustoasa la cuptor.

Dupa ce se raceste se curata de coaje si se taie in bucati potrivite (sau se rade pe razatoarea mare) si se pune intr-un castron.

Hreanul se curata, se rade pe razatoarea mica si se pune in castron.

Din otet, apa, sare, zahar si ulei de masline se face un dresing care se toarna in castron si se amesteca bine.

Daca se face mai multa se poate pune in borcane cu zeama cu tot si tine ca orice muratura peste iarna.

Este buna la orice friptura sau fel doi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie si hrean" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ardei copti cu usturoi