Salata de sfecla rosie cu ulei de struguri

de lia maria in Salate, 10 Mai 2010 | 5415 vizualizari

 

O alta salata gustoasa si foarte sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati sfecla rosie
  • 1lingura hrean ras, marinat in otet
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 1 lingura zahar tos
  • 3 linguri ulei de struguri
  • ½ lingurita sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu ulei de struguri:

Spalam si punem sfecla la fiert circa 1h, pana intra furculita usor in ea. O scoatem din apa si o lasam la racit. O curatam si o taiem felii sau daca doriti o treceti prin razatoarea mare. Punem sfecla intr-o salatiera, adaugam hreanul, chimenul, zaharul,sarea si uleiul. Amestecam ingredientele cu o lingura dupa care salata este gata de servit.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Daca folositi hrean proaspat,ras,adaugati in plus 1 lingura  otet (de preferat de mere).

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu ulei de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Teo 1

12.05.2010, 00:17

vreau sa stiu mai multe despre uleiul de struguri, ca medicament ;ma ajuti ,Silvia ?

Dana Cristea - pusikmea 1

12.05.2010, 21:18

teo, vezi ca are lia link-ul pus la salata usoara de castraveti, acolo e totul despre acest ulei

Roxana 1

26.05.2010, 20:03

cu ulei de struguri nam mancat, dar salata de sfecla imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole verde cu maioneza