Salata de sfecla rosie

de carmenvlad in Mancaruri de post, 13 Mar 2011 | 8874 vizualizari

 

Am facut pentru pilaf o salata de sfecla rosie. Sfecla se poate fierbe sau se poate face cruda. Eu am ales varianta cu sfecla cruda.

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 2 sfecle mici rosii
  • Sare dupa gust
  • Piper dupa gust
  • 1 lingura otet balsamic
  • 2 linguri ulei masline
  • Cateva feliute de castraveti pentru décor

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie:

Se curata sfecla, se spala bine si se da pe razatoare. Se pune intr-un castron. Separat se face un sos din ulei, otet, sare si piper, care se rastoarna peste sfecla. Se amesteca usor cu o lingura de lemn si daca este nevoie se mai condimenteaza. Se decoreaza cu feliute de castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 07:59

Minunat de buna, imi place tare mult..................

Criss 1

15.03.2011, 11:58

Foarte buna si sanatoasa.

ionela2682 1

15.03.2011, 13:53

Si eu tot cruda o prepar dar mairad telina sau morcov.....e mai buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post: salata de cruditati si couscous (2 persoane)