Salata de sezon

de marianascarlat in Salate, 11 Apr 2013 | 4478 vizualizari

 

Am venit si cu salata pentru omleta! Sau pentru ce vreti voi!

 

INGREDIENTE

  • 2-3 rosii mari
  • 1/2 castravete
  • 1 legatura de ridichi
  • 1 legatura de ceapa
  • 1 salata verde
  • sare
  • otet bazmatic
  • ulei de care va place
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sezon:

Se spala bine sub jet de apa puternic ingredientele, mai ales salata(frunza cu frunza), se curata ceapa si ridichile de moate si frunze.Eu castravetele il las cu coaja, nu intotdeaua.

Taiem toate toate zarzavaturile asa cum ne place. Ceapa bucatele potrivite, rosiile felii, castravetele si ridichiile rondele subtiri, salata cum va place si le punem intr-un castron mare.

Saram(eu nu o prea fac), pumen otetul cat de putin sau de mult vrem(vara, cand rosiile sunt mai coapte si mai zemoase, nu pun nici otet) Iar la urma uleiul. Amestecam totul, bagam castronul 10 minute la frigider sau il lasam afara ca sa se amestece putin aromele si apoi servim!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sezon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de sezon, cu tofu rumenit la tigaie