Salata de sezon

de Alexandra Burz in Salate, 20 Mar 2014 | 3303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 frunze salata verde
  • 2 ridichi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 catel de usturoi
  • ulei din floarea soarelui presat la rece
  • otet din mere
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sezon:

Spalam bine legumele si le taiem corespunzator.

Le punem intr-un bol, dupa care asezonam cu sare si piper.

Adaugam otet si ulei dupa gust.

Omogenizam si servim salata proaspata.

TIPS-URI

1

Delicioasa goala dar si langa un fel principal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sezon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Florentina_Cristina 1

20.03.2014, 19:01

Rocsi 1

20.03.2014, 20:56

laura_n 1

21.03.2014, 17:37

iti vand un pont! nu mai taia salata, rupe-o! prin taiere, oxideaza!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de sezon, cu tofu rumenit la tigaie