Salata de piept de gisca

de janet in Salate, 5 Apr 2010 | 3407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un piept de gisca
  • -morcov
  • -cartofi
  • -mazare fina
  • -gogosari la otet
  • -castraveti acri
  • -maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de piept de gisca:

Se fierb cartofii ,morcovii si pieptul de gisca,cind s-au racit se taie cubulete foarte mici,la fel procedam cu castravetii si gogosarii.Adaugam si mazarea ,saram si piparam si amestecam totul cu maioneza.Punem pe platou si decoram cu margarete din ou fiert,patrunjel,gogosar si masline negre.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de piept de gisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 23:53

f bn arata, este de fapt o salata beuof cu piept de gasca?

janet 1

06.04.2010, 20:35

Va multumesc,intradevar este ca salata de beuof,numai ca avind piept de gisca nu puteam sa o numesc de beuof.

Teo 1

08.04.2010, 21:56

bravo si de data asta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bratara de Rubin