De obicei o fac cu salau. Azi am prestat-o cu pangasius.
Se pune apa la fiert cam 2 l si cu o lingurita de sare. Dupa ce se inspecteaza bine pestele sa nu cumva sa aiba ceva oase, se arunca in oala sa fiarba. Cat fierbe dansul, ca e iute tare in ale fierberii, curatam cartofii si-i taiem rondele sau cuburi dupa cum vrea inspiratia momentului.
A fiert? Ok! Se scoate cu spuminera pe un platou si se lasa la racit. In aceeasi apa se pun cartofii cu acelasi scop.
Au fiert si dansii? Se scot cu aceeasi spumiera pe un alt platou si se lasa la racit.
Intre timp amestecam maioneza care poate fi home made sau de la supermarket, depinde de timp si chef, dar mai ales de timp, cu smantana si un strop de piper.
Montam platoul:
- cartofi
- peste
- sos
Satios, sanatos si spectaculos!
1
e bine sa fierbem cartofii in aceeasi apa pentru gust