Salata de oua cu macrou afumat

de MotanLaOale in Salate, 11 Ian 2011 | 6139 vizualizari

 

Inspirat de RuxyRux numai ca somonul meu s-a transformat in macrou. A rezultat o salata foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 300 g macrou afumat
  • 6 oua
  • 2-3 cepe rosii
  • Pentru maioneza:
  • 2 galbenusuri crude
  • 2 lingurite de mustar
  • 300 g ulei
  • zeama de lamaie
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de oua cu macrou afumat:

Ouale se fierb tari, se pun in apa rece, se curata si se toaca marunt.

Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati mici.

Ceapa rosie se curata si se taie julien.

Pentru maioneza se mixeaza galbenusurile, mustarul,sarea si uleiul cu mixerul pe viteza maxima. la sfarsit se adauga si zeama de lamaie dupa gust.

Toate ingredientele se pun intr-un castron si se amesteca cu maioneza.

Se poate orna dupa dorinta si talent cu castraveti acri, gogosari acri, masline, verdeata si altele.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de oua cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de surimi