Am facut aceasta salata de icre,ca am avut in frigider la sare....dar si ca mama facea mereu cand eram mici,nu lipsea de pe masa de sarbatori,si nu numai.Erau asa bune,le mancam cu ardei gras...yamy...un deliciu.Cum a fost gata am si topit doua felii de paine cu salata.. :D:D..:))
1.Intr-un bol am pus paine la inmuiat cu lapte.Dupa aceea am stors-o si am pus-o deoparte.
2.Intr-un castron mai inalt am pus icrele(eu am avut icre de la sare)si am inceput sa le bat cu lingura de lemn,punand ulei incet-incet si cate putina zeama de lamaie,pana s-au umflat putin.
3.Apoi am pus cate putina paine stoarsa,continuand sa mixez cu mixerul,de data asta,si punad ulei si zeama de lamaie.Am mixat timp de 1 minut,iar am pus paine si continuand sa mixez cu ulei ....pana am terminat painea.La sfarsit cand am terminat am adaugat ceapa tocata marunt si am mestecat.
Pofta buna!!!
1
Puneti sare doar daca trebuie,icrele mele nu a avut nevoie ca erau de la sare.
2
Puteti inmuia painea si in apa rece.