Salata de orez cu ton

de lilik in Salate, 9 Dec 2010 | 13692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare orez
  • 10 pahare cu apa
  • 2 conserve ton in ulei de 80 gr
  • 1 conserva cu porumb
  • 3-4 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  • 3 linguri maioneza
  • sare,piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de orez cu ton:

punem apa  la fiert cu sare,cand incepe sa fiarba punem orezul si lasam sa fiarba cat timp e scris pe cutie.cand e gata il scurgem,il trecem sub un jet de apa rece si il lasam la scurs.

taiem cubulete muraturile,scurgem tonul si porumbul.

punem totul intr-un vas mare si amestecam cu maioneza.

servim rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de orez cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

lilik 1

14.12.2010, 10:53

multumesc d-na Maria

lilik 1

14.12.2010, 10:55

e tare buna Ada ,merci frumos si felicitari

Bon_Jovi 1

14.09.2013, 23:04

De cand caut reteta asta.... Am mancat la cineva cu mai multi ani in urma si mi-a placut foarte mult. Este f.f.f.f.... buna. Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salată Iceberg cu peşte afumat