Salata de fasole verde cu maioneza, iaurt si usturoi

de gugugh in Salate, 22 Feb 2011 | 7504 vizualizari

 

usor si foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 1 punga fasole verde congelata
  • maioneza de casa: 2 galbenusuri
  • ulei
  • 2 lingurite mustar cu boabe
  • sare, piper
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 cutie mica de iaurt cremoso
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde cu maioneza, iaurt si usturoi:

punem apa cu sare la fiert si cand clocoteste punem fasolea verde congelata sa fiarba. o lasam vreo 15 min sau pana cand e facuta fasolea insa sa ramana usor crocanta apoi scoatem fasolea verde intr.un vas cu apa fff rece pt a opri fierberea si as pastra culoarea verde.

facem maioneza astfel: cele 2 galbenusuri impreuna cu mustarul sare si pier le frecam cu ulei putin cate putin pana creste.

usturoiul il dam pe razatoarea mica.

fasolea verde o scrugem bine bine si amestecam cu maioneza, iaurtul, usturoiul si sare si piper daca mai e nevoie. dam la rece si servim apoi cu biscuitei sarati sau chiar cu painica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu maioneza, iaurt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie si peste marinat