Salata de fasole

de COSTEO in Salate, 5 Apr 2013 | 3268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole mare alba
  • 1 legatura cepa verde
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ardel rosu
  • 10 masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole:

Fasolea se pune in apa calda pt ca sa se umfle bine.Le lasam 24 de ore la umflat si le schimbam apa  de 2-3 ori.

Fasolea se pune la fiert  cu sare, o lingurita de bicarbonat de sodiu,sau 1 lingurita de zahar,cand dau in clocot se arunca apa.E bine sa aruncam apa de 3 ori  pt ca o  sa iasa mai bune.

Dupa fierbere se scot la racit,apoi se pun  intr-un bol .

In timp se toaca ceapa verde marunt,ardel rosu si catei de usturoi,se pun peste fasole.Mararul se toaca marunt si se adauga peste fasole.In salata mai punem si cateva masline.

Asezonam cu sare,piper,cimbru si mestecam ,adaugam ulei si stropim cu lamaie.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Patricia Iordache 1

06.04.2013, 00:04

Foarte buna! Eu faceam cu ceapa rosie tocata marunt

COSTEO 1

06.04.2013, 11:45

da merge si cu ceapa rosie dar am vrut cu ceapa verde.
Si ceapa o toci marunt si o pui intr-un bol cu putin ulei,sare si lamaie sa vezi ce buna este,o lasi 10 min

Patricia Iordache 1

13.04.2013, 16:41

ok

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole verde cu maioneza