Salata de cartofi cu dovlecel si sfecla rosie

de Bya Ralu in Salate, 25 Noi 2014 | 5810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1-2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 bucata de sfecla fiarta
  • 1 ceapa rosie de apa
  • 1 rosie
  • sare/piper/boia dulce
  • 2 linguri de maioneza light
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu dovlecel si sfecla rosie:

Cartofii ii punem in coaja la fiert in apa cu sare.Se curata cat sunt inca calzi dar ii lasam sa se raceasca,dupa care se taie cuburi.

Ceapa rosie se taie solzisori,se pune intr-un castronel,cu putina sare,ulei de masline si otet.

Dovlecelul se spala bine cu apa rece si se pune la fiert in coaja in apa cu putina sare,circa 15-20 minute dupa care se scoate,se taie cuburi si se pune intr-o strecuratoare,sa se scurga apa.

Sfecla rosie o taiem cuburi,la fel si rosia.

Se amesteca toate legumele taiate cu condimentele si maioneza.

Se pune la frigider 30 minute dupa care se poate servi

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce legume doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu dovlecel si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata a la boeuf, cu porumb, fara maioneza