In mod normal, salata asta e cu carne de vita, ca de aia ii zice boeuf, dar daca vita ne sta-n gat, o eliminam....
Mai intai, punem la fiert cartofii in coaja. Punem sa fiarba si morcovul si pastarnacul, dupa ce l-am curatat. Dupa ce au fiert, le lasam sa se raceasca, cartofii ii curatam de coaja. Pregatim maioneza (pe aia n-am facut-o eu, a facut-o leoaica ). Cat timp se racesc cartofii si morcovii, taiem marunt gogosarii, castravetii si conopida si ii lasam la scurs. Apoi, ne apucam de taiat cartofii, morcovul si pastarnacul, cubulete mici. Intr-un castron incapator, punem legumele taiate, stoarcem acritura (aici puneti cat credeti ca vreti de acru) si o adaugam in castron. Amestecam bine, presaram sare, piper, dupa gust, punem si mustarul si maioneza si omogenizam. Apoi asezam pe platou si ornam cum ne pricepem si avem inspiratie.