Salata de Boeuf

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2014 | 3102 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (aproximativ 600 g)
  • 4 morcovi
  • 1 telina medie
  • 1-2 radacina patrunjel
  • 2 cartofi
  • 200 g mazare
  • 4 castraveti murati
  • 1 lingura mustar
  • maioneza (dupa preferinta de la 150-500 g)
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de Boeuf:

Curatam si spalam legumele, le taiem in bucati mai mari. Spalam pieptul de pui si-l punem la fiert impreuna cu legumele si mazarea. Se pot fierbe in apa cu putina sare sau in aburi. Timp de fierbere 35-40 minute. Lasam legumele si carnea sa se raceasca complet. Le tocam marunt si adaugam castravetii murati tocati marunt si storsi bine de zeama. Adaugam mustar, sare, piper si maioneza dupa gust.

Ornam cu maioneza, muraturi colorate, masline, legume fierte.

TIPS-URI

1

putem folosi legume si carne fiarta din supa (carne de pui sau vita)

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Boeuf" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf cu linte si conopida