MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu ton, cous-cous si legume de sezon:
pregatim couscous- ul (dupa instructiunile de pe ambalaj - intai rumenit un pic in tigaie cu ulei de masline si apoi fiert);
in timp ce acesta fierbe ,pregatim legumele: le spalam, apoi le taiem cubulete rosiile si catravetii;
eu am scos samburii maslinelor, dar le puteti pune si intregi;
spalam branza si o taiem cubulete;
spalam patrunjelul si il tocam marunt;
stoarcem lamaia;
dupa ce couscous ul s-a racit complet, il punem intr-un bol ( eu am folosit o strachina de lut), peste el adaugam tonul scurs bine de ulei , apoi legumele, branza si maslinele, aduagam sarea, uleiul, patrunjelul tocat, zeama de lamaie si piperul , amestecam, si, gata salata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ton, cous-cous si legume de sezon" nu uita sa-i faci un review.