Salata cu conopida,porumb si mozzarella

de Bya Ralu in Salate, 25 Sep 2014 | 4153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida mica
  • 2-3 linguri de porumb
  • 1 ou
  • 1 rosie mare
  • 1 punga de mozzarella
  • 1 bucata de sfecla rosie fiarta
  • salata verde
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu conopida,porumb si mozzarella:

Se pune o oala cu apa la fiert,conopida se rupe buchetele mici,se spala si se adauga cand apa incepe sa clocoteasca.

Se lasa cam 20 minute,se scoate din apa si se lasa sa se raceasca.

Salata se taie fasii,se adaga porumbul deasupra scurs de zeama,rosia taiata felii si bucatiile de mozzarella taiate felii si in patru.

Conopida se pune peste salata,se adauga uleiul,zeama de lamaie si condimentele.

Sfecla rosie se da pe razatoarea mare,se amesteca cu ingredientele din salata.

Oul se pune la fiert 4 minute,se lasa sa se raceasca,se curata de coaja si se taie fasii.Se adauga deasupra salatei

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu conopida,porumb si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu conopida si valeriana