Salata Cartago

de nico15 in Salate, 6 Noi 2010 | 4017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ salata verde
  • 1 ardei rosu kapia;
  • ½ ardei verde kapia
  • 1 piept de pui
  • 100 gr de rodii
  • 1 ceapa
  • 100 gr de capere
  • 150 gr de cascaval ras

Dressing:

  • 1-2 borcanele de iaurt mici sau 1 mare
  • 1 lingurita de mustar frantuzesc boabe Kamis
  • ½ lingurita mustar clasic,
  • ½ de lamaie(juice-ul)
  • 1 lingura de ulei de masline
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Cartago:

Se spala salata si ardeiul, se taie in cubulete mai mari ardeiul, salata se taie potrivit. Pieptul de pui se face pe gratar, dupa care se taie in cubulete si se adauga peste salata, se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia, se adauga caperele si rodiile, se amesteca bine, se adauga dressingul, se amesteca pentru a se intrepatrunde toate savorile legumelor si puiului, dupa care se rade si se adauga cascavalul.


Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Cartago" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu rosii