Salata Cartago

de nico15 in Salate, 6 Noi 2010 | 3973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ salata verde
  • 1 ardei rosu kapia;
  • ½ ardei verde kapia
  • 1 piept de pui
  • 100 gr de rodii
  • 1 ceapa
  • 100 gr de capere
  • 150 gr de cascaval ras

Dressing:

  • 1-2 borcanele de iaurt mici sau 1 mare
  • 1 lingurita de mustar frantuzesc boabe Kamis
  • ½ lingurita mustar clasic,
  • ½ de lamaie(juice-ul)
  • 1 lingura de ulei de masline
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Cartago:

Se spala salata si ardeiul, se taie in cubulete mai mari ardeiul, salata se taie potrivit. Pieptul de pui se face pe gratar, dupa care se taie in cubulete si se adauga peste salata, se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia, se adauga caperele si rodiile, se amesteca bine, se adauga dressingul, se amesteca pentru a se intrepatrunde toate savorile legumelor si puiului, dupa care se rade si se adauga cascavalul.


Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Cartago" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata Cezar