- 300 gr. piept fiert de pui
- 2 cepe
- 2-3 cartofi mijlocii
- 1-2 sfecle
- 50 gr. nuci
- 1 rodie mare
- sare
- maioneza
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Salata 'Bratara de granat':
- Ceapa se taie marunt.
- Puneti la prajit ceapa cu pieptul taiat marunt, sarati, prajiti putin, il raciti.
- Nucile se maruntesc cu un cutit marunt.
- Cartoful se fierbe si se da prin razatoare cu gauri mici.
- In centrul unui platou mare se pune un pahar, in jurul lui se aranjeaza cartoful, se unge cu maionez.a
- Peste cartof se aranjeaza pieptul cu ceapa care au fost prajite preventiv, se unge cu maioneza.
- Peste piept se aranjeaza sfecla fiarta , rasa si amestecata cu nuca, se unje cu maioneza.
- Peste sfecla se aranjeaza frumos semintele de rodii, se scoate cu atentie paharul.
Pofta mare !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata 'Bratara de granat'" nu uita sa-i faci un review.