Salată bavareză cu parizer

de elucubratiiculinare in Salate, 7 Feb 2013 | 8038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 2 castraveciori în oțet,
  • 200 g parizer,
  • 1 ceapă albă,
  • 1 măr,
  • 1/2 lămâie,
  • 2 linguri oțet de mere cu miere,
  • 1 linguriță muștar,
  • 3 linguri maioneză,
  • o lingură mărar proaspăt tocat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată bavareză cu parizer:

Cartofii se curăță, se taie cubulețe și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se fierb 12-15 minute de când începe apa să clocotească. Se scot într-o strecurătoare și se lasă la răcit. Între timp tăiem ceapa fideluță, se presară puțină sare, se freacă bine, apoi se stoarce. Parizerul se taie feliuțe subțiri, apoi bețișoare. Castraveciorii se taie rondele - în cazul în care sunt mai mari se taie mai întâi în două pe lungime. Mărul se curăță de coajă și de căsuța cu sâmburi. Se taie cubulețe și se stropește cu zeama de la jumătate de lămâie. Într-un castron amestecăm cartofii cu ceapa, castraveciorii, parizerul și mărul. Adăugăm oțetul de mere diluat cu 2 linguri apă, muștarul, maioneza și mărarul. Amestecăm ușor. Se dă la rece până la servire.  

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată bavareză cu parizer" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Lau 1

08.02.2013, 10:12

bun

elucubratiiculinare 1

08.02.2013, 13:03

multumesc

Rocsi 1

08.02.2013, 20:50

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de hering cu cartofi