Imi plac mult salatele, cu orice, legume proaspete sau fierte, combinate cu branzeturi sau diverse preparate din carne, simple sau cu maioneza, le ador!
De data aceasta am combinat rucola cu mozzarella, rosii deshidratate si multe altele.
O nebunie in farfurie!
Fierbem cartofii in coaja pana cand se patrund, apoi ii scurgem de apa in care au fiert, ii trecem prin jet de apa rece si ii curatam de coaja.
Spalam legumele si le scurgem bine de apa, sau le stergem.
Spalam si rucola si o lasam la scurs.
Feliem pastrama de porc in felii subtiri pe care apoi, le taiem in doua sau in patru.
Feliem cartofii rondele.
Rosiile deshidratate le taiem mai micute.
Ardeiul verde il curatam si il taiem julien, pentru ca este mai mare, iar ardeiul kapia il taiem in rondele.
Ceapa si ridichiile le taiem tot rondele, pentru a da un aspect mai placut salatei.
Presaram pe platou cateva fire de rucola, apoi asezam ingredientele taiate, alternandu-le cu rucola si mozzarella.
Stropim ingredientele cu ulei si presaram sare peste ele.
Uleiul in care au fost rosiile, este putin acrisor si condimentat, deci nu a mai fost nevoie de alte condimente.
Noi servim aceasta salata, simpla, la cina.
Este destul de consistenta si poate tine loc de o masa.
Spor si pofta buna!