by Miha. Foarte, foarte bun
Carnea se spala si se taie fasii. Se pune intr-un vas carnea, condimentele, usturoiul pisat, putin ulei de masline si otetul balsamic. Se amesteca bine.
Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la frigider pentru cateva ore.
Pe un tocator de lemn se intinde pielea de pe piept,spalata bine. Se aseaza fasiile de carne una langa alta si se presara gelatina deasupra.
Rulam pielea de pui cat putem de strans si legam capetele cu ata. (la mine nu prea s-a putut, pewntru ca a fost cam mica pielea).
Salamul astfel format se ruleaza intr-o punga pentru friptura (rezistenta la temperaturi inalte) si se leaga la capete si pe toata suprafata salamului.
Se pune la fiert intr-o oala cu apa, cu capac, 1 ora- 1 ora si jumatate.
Se scoate pe un tocator de lemn si se pune deasupra o greutate.
Se lasa sa se raceasca iar apoi se da la frigider.
Mi-a placut foarte mult gustul.