Am vazut aceasta reteta pe Paprika TV. Am incercat, si nu este greu de facut si este si foarte delicioasa!
Fierbeti cartofii in coaja pana sunt patrunsi si moi. Dupa ce se racesc putin ii curatati si ii zdroboti bine ca pentru piure. Intr-un castron mare amestecati cartofii, 2 galbenusuri de ou, parmezanul, mozarella, branza cedar, patrunjelul, hamul, sare si piperul pana totul este omogen.
Cu ajutorul unei linguri formati amestecaul in forma de rulouri lungi 8cm si grose cat aproape 2 degete.
Intr-un castron puneti 2 oua batute, intr-o farfurie intinsa puneti faina si untr-una pesmetul.
Dati rulourile prin faina, ou si pesmet si prajiti. Exact in aceasta ordine.
Incingeti uleiul bine intr-o cratita adanca, aveti grija sa nu fie incins atat de tare incat sa iasa fum, prajiti la foc mediu totul.
Le puteti manca atat calde cat si reci.